BANI INAPOI LA FIECARE CUMPARATURA!

Pentru ca sunteti clientii nostri preferati si pentru ca dorim sa devenim site-ul vostru preferat, am hotarat sa va recompensam pentru fiecare achizitie facuta! Asa s-a nascut programul ”FunkyBiz pentru clientii perfecti!”.

Orice cumparatura facuta pe www.funkybiz.ro iti aduce puncte de fidelitate.

FunkyBiz iti ofera 8% din valoarea voucherelor cumparate sub forma de puncte de fidelitate denumite “Puncte FNK”. Primesti puncte FNK pentru orice cumparatura efectuata din newsletter-ul nostru. Poti folosi punctele FNK pentru achizitionare oricarui voucher de pe www.funkybiz.ro (pentru o cumparatura poti folosi integral sau partial punctele FNK).

Valoarea punctelor de fidelitate reprezinta 8% din valoarea cumparaturilor si pot fi folosite oricand pentru achizitionarea ofertelor de pe www.funkybiz.ro.

1 leu = 100 puncte FNK

Exemplu practic:
Daca achizitionezi o oferta in valoare de 100 lei vei primi 800 de puncte FNK in valoare de 8 lei.
Daca ai acumulat 2000 de puncte FNK in valoare de 20 lei si vrei sa cumperi un voucher de 15 lei, vei plati integral voucherul dorit cu punctele FNK si iti mai raman 500 puncte FNK. Daca doresti sa cumperi un voucher de 25 lei, vei achita 20 lei cu puncte FNK (2000 puncte FNK) si vei plati diferenta de 5 lei prin card bancar sau transfer bancar.

Imediat ce ai facut prima cumparatura vei primi punctele FNK pe care le vei putea vedea in contul tau de pe www.funkybiz.ro . Tot acolo vei vedea si valoarea punctelor acumulate.
Pentru a primi puncte FNK trebuie sa cumperi accesand pagina www.funkybiz.ro direct din newsletter!
Punctele FNK sunt valabile 12 luni.
Formular comanda
  • Cumpara un produs
  • Completeaza formularul
  • Primesti produsul acasa
Comanda
Cum functioneaza
Relatii clienti
Tel: 021.230.31.64
Interval orar: 09:00-18:00
Email: office@funkybiz.ro
Ai o afacere
Devino partener Funky
Daca ai o afacere si
doresti o colaborare
cu noi, click aici !
SEO