Absoluta perfecta! Obtine trup wow! 95% reducere la Masaj la alegere anticelulitic/ cu bete de bambus/ de relaxare/ reflexoterapeutic, Cavitatie, Tratamente antivergeturi cu ultrasunete sau Lifting facial cu ultrasunete,  Lifting facial prin electrostimulare, Drenaj limfatic, Lifting pentru marirea si fermitatea bustului! In total 119 proceduri cu numai 149 lei in loc de 3250!

Mall Vitan
20 comandate
Valoare: 3.250 Ron
Discount: 95%
Economisesti: 3.101 Ron
Partener: Monaco Diva Srl-D
 
149 lei
14 : 58 : 28

95% reducere la Masaj la alegere anticelulitic/ cu bete de bambus/ de relaxare/ reflexoterapeutic, Cavitatie, Tratamente antivergeturi cu ultrasunete sau Lifting facial cu ultrasunete, Lifting facial prin electrostimulare, Drenaj limfatic, Lifting pentru marirea si fermitatea bustului! In total 119 proceduri cu numai 149 lei in loc de 3250!

Pachetul include:
>> 7 sedinte de masaj la alegere anticelulitic/ cu bete de bambus/ de relaxare/ reflexoterapeutic
>> 7 sedinte de cavitatie (liposuctie nechirurgicala)
>> 7 tratamente antivergeturi cu ultrasunete (sau 7 sedinte de lifting facial cu ultrasunete)
>> 7 sedinte de lifting pentru marirea si fermitatea bustului
>> 7 sedinte de lifting facial prin electrostimulare
>> 21 proceduri de fermitate si hidratare pe baza de colagen
>> 21 sedinte slabire rapida (fast-slim)
>> 21 sedinte de drenaj limfatic
>> 21 sedinte de tonifiere

Masajul cu bete de bambus este o tehnica utilizata din cele mai vechi timpuri ne salveaza astazi de oboseala si ne tonifica musculatura. Beneficiile masajului cu bete de bambus au fost demonstrate cu mii de ani in urma de asiatici, iar astazi, aceasta metoda se practica in cele mai moderne centre spa.
Cavitatia ofera aceleasi beneficii precum liposuctia, insa la un pret mult mai mic, fara durere si fara perioada de recuperare sau efecte secundare. Este cel mai eficient procedeu de inlaturare a zonelor adipoase si a celulitei.
Beneficiile tratamentului cu ultrasunete sunt recunoscute de toata lumea prin: - efectul anticearcan si lifting facial - atenuarea nodulurilor celulitici si reconturarea adipozitatilor localizate - efect defibrozant pentru tratarea ridurilor si vergeturilor
Prin urmarea consecventa a sedintelor de de lifting sani se obtin in medie 4 cm in plus la marirea sanilor. Actioneaza ca un lifting sani cosmetic, redand progresiv forma sanilor.
Ne-am propus sa te scapam de corvoada operatiilor estetice si de lifting, de frica de bisturiu, injectii si alte toxine introduse artificial pentru a imbunatati tonusul tenului. Luxul unui ten luminos, intinerit si lipsit de riduri, hidratat si radiind a sanatate se poate obtine si cu liftingul facial nechirurgical.

Te asteptam sa te convingi de rezultate! La Monaco Diva esti tratata ca o diva!

Monaco Diva Srl-D
Adresa: Calea Vitan 119, bloc V21, sc. B, ap 37, interfon 37C, sector 3 (zona Mall Vitan)
Site: monacodiva.ro
Email: frumusete@monacodiva.ro
Telefon: 0729415747
  • Poti folosi un voucher pentru tine, insa poti comanda mai multe pentru a le face cadou;
  • Oferta nu se adreseaza clientelor existente ale Salonului.
  • Pentru programari suna la numarul de telefon: 0729.415.747.
  • Programarile se fac cu cel putin 24 de ore inainte. Sedintele se pot reprograma, dar trebuie sa anunti la salon cu cel putin 24 de ore inainte. In caz contrar sedinta se considera efectuata;
  • Program salon: Luni - Vineri: 12:30 - 20:30 Sambata: 10.00 - 16.00;
  • Voucher valabil 30 de zile.
monaco
Conceptul Monaco Diva a luat nastere din dorinta de a te vedea mereu o persoana increzatoare in frumusetea si in puterea ta, persoana care va reusi sa fie mereu in centrul atentiei, constienta ca poate obtine tot ceea ce isi propune. Ne dorim sa te vedem mereu zambind, bucurandu-te de tine insati si de ceea ce te inconjoara.
Daca vrei sa combini relaxarea cu remodelarea, ca dupa sfarsitul unei zile lungi sa te relaxezi si sa mai dai jos cateva kilograme, ai la indemana ca solutii masajul si impachetarea. In functie de nevoile tale, poti alege masaj anticelulitic, cu bete de bambus, de relaxare sau reflexoterapeutic.
Monaco Diva va fi locul in care tu sa imbini utilul cu placutul!
Formular comanda
  • Cumpara un produs
  • Completeaza formularul
  • Primesti produsul acasa
Comanda
Cum functioneaza
Relatii clienti
Tel: 021.230.31.64
Interval orar: 09:00-18:00
Email: office@funkybiz.ro
Ai o afacere
Devino partener Funky
Daca ai o afacere si
doresti o colaborare
cu noi, click aici !
SEO