REVOLUTIONAR, UNISEX! SLABESTI DEFINITIV, zona Unirii! Cea mai EFICIENTA CRIOLIPOLIZA din lume: CoolTech  Remodelare garantata. Doar 259 Lei pentru: 1 aplicator Criolipoliza CoolTech cu durata de 1h ; 2 sedinte radiofrecventa multipolara (hexapolara, 5mhz) 20 min./sed. Rezultate exceptionale!

Unirii
20 comandate
Valoare: 1.800 Ron
Discount: 86%
Economisesti: 1.541 Ron
Partener: Nova Corporation
 
259 lei
13 : 49 : 42

Vrei sa scapi rapid de kilogramele in plus, numai in anumite zone dar cu o rapiditate absoluta si fara sa pierzi zeci de ore in saloanele de remodelare corporala?

Getadeal si Perfect Contut vin in ajutorul tau cu o oferta wow de Reconturare a trupului cu contine sedinte multiple de Criolipoliza si VellaShape. Profita si vei avea rezultate wow, este cele mai bun aparat de Criolipoliza din lume!

Au mai testat aparatul si Dana Savuica, Gabriela Cristea, Nicoleta Luciu si Adelina Pestritu. Mariana Rosca s-a bucurat foarte de curand de o sedinta Criolipoliza CoolTech!

Cuponul include:
>> Lei 259 Lei pentru 1 aplicator Criolipoliza CoolTech cu durata de 1h ; 2 sedinte radiofrecventa multipolara (hexapolara, 5mhz) 20 min./sed

>> Sedintele de DermoCell se realizeaza la minin 1 saptamana de la efectuarea Criolipolizei

De retinut:
- Rezultate comparabile cu liposuctia chirurgicala
- La o singura sedinta se poate pierde 25-50% din tesutul adipos
- O procedura de criolipoliza Cootech se efectueaza pe durata a aproximativ 60 de minute
- Imediat dupa sedinta va puteti continua activitatile zilnice

Aparatul COOLTECH ajunge pana la temperatura de -5° C in mai putin de un minut, reducand astfel potentialul disconfort ce ar putea aparea. In plus, in acest fel nu este afectat timpul efectiv in care tesutul adipos este criogenat - 1 ora.

Multe dintre vedetele din Romania s-au bucurat deja de efectele incredibile ale acestei criolipolize certificate. Au mai testat aparatul si Dana Savuica, Gabriela Cristea, Nicoleta Luciu si Adelina Pestritu, Mariana Rosca, Roxana Ionita. Toate s-au bucurat de rezultatele wow ale Criolipolizei CoolTech! Perfect Contur te asteapta nu noua tehnologie de slabire Cool Tech!

Este un tratament non-invaziv ce foloseste o tehnologie performanta de criogenare care elimina definitiv grasimea în exces. Procedura reduce eficient tesutul adipos localizat cu 30 % la o singura sedinta! În medie, stratul de grasime este redus circumferential cu circa 4 cm, rezultate vizibile la aproximativ 2 saptamani dupa prima sedinta.

CoolTech este singurul aparat de criolipoliza care r?ceste pân? la -8 grade Celsius în mai pu?in de 1 minut, reducând senza?ia de discomfort din timpul tratamentului, spre deosebire de restul aparatelor de criogenare existente pe pia??, care r?cesc la doar – 3 grade în 10 minute.?

Criolipoliza este o procedura aprobata FDA, adica rezultatele sunt probate prin teste clinice. Mai multe:

Nu este o procedura dureroasa si nu incarca ficatul cu grasimi deoarece distrugerea celulelor grase si eliminarea grasimilor este graduala.
Principiul de functionare se bazeaza pe faptul ca tesuturile grase de sub piele sunt mai vulnerabile la temperaturi scazute in comparatie cu celelalte tesuturi din jur, precum pielea si muschii. Potrivit cercetatorilor, stratul adipos se inflameaza si se desprinde de celelalte tesuturi atunci cand este expus unor temperaturi joase. Ulterior, in doua-sase saptamani, ele mor si organismul le elimina natural, prin procesele metabolice.
In functie de grosimea stratului adipos, fiecare zona tratata trebuie expusa la frig pentru un interval de timp diferit.

Criolipoliza CoolTech- Cum actioneaza: Aceasta procedura raceste in mod gradat temperatura la nivelul subcutanat al grasimii (stratul care se afla imediat sub piele). Temperatura scade pana la -5 grade Celsius. Temperaturile extrem de scazute omoara celulele adipoase fara sa afecteze pielea sau muschii. Iar pasul final – eliminarea acestor celule – se face prin ficat.
Procedura de inghetare a tesutului gras nu necesita incizii si anestezie, precum liposuctia, si nici injectarile care se realizeaza în cadrul altei proceduri de remodelare, numita mezoterapie. Nu este necesara internarea si nu implica niciun disconfort pentru persoana care apeleaza la ea, asa incat, in timpul procedurii, se poate citi, asculta muzica si chiar dormi. De asemenea, nu implica nicio perioada de recuperare. Persoana in cauza poate reveni la activitatile obisnuite, inclusiv la exercitii fizice, imediat dupa terminarea sedintei.

Foarte important:

- Criolipoliza a fost descoperita acum 6 ani la Harvard Medical School si a facut furori in America, fiind prezentata inclusiv in celebra emisiune a lui Dr OZ. Inovatia absoluta consta in faptul ca laserul soft sparge grasimea calcifiata in blocuri mai mici care astfel pot ajunge mult mai usor in punctul de inghetare; aici se declanseaza un proces natural numit apoptoza, adica moarte celulara, prin care se pierde 25-40% din grasimea din zona tratata.

Nova Corporation
Adresa: Octavian Goga nr 6 bl m25 cs 3 et2 ap 60 interfon 60 c
Site: www.perfectcontur.ro
Email: magda_vacarescu@yahoo.com
Telefon: 0212305030
  • Salonul isi rezerva dreptul de a programa clientii in functie de disponibilitate;
  • Acelasi utilizator poate achizitiona oricate vouchere doreste dar poate folosi unul singur pe acelasi nume.
  • Oferta este valabila 2 luni, insa trebuie sa va activati voucherul( programarea primei sedinte) in maxim 30 de zile;
  • In momentul achizitiei, va rugam sa specificati numele beneficiarului voucherului.
  • Pentru anularea programarii va rugam sa sunati cu maxim 24 de ore inainte! In caz contrar serviciile se considera efectuate.
Deschis in anul 2005 Perfect Contur are o vasta experienta in estetica corporala! Salon specializat in: Remodelare corporala.

Slabire rapida realizata cu cele mai inovative tratamente precum cavitatie, vacuum, DERMO CELL, electrostimulare, impachetari la tunelul cu infrarosii.

PROGRAM DE LUCRU:
Luni-vineri:  10-20:30
Sambata:  10-15:30

Formular comanda
  • Cumpara un produs
  • Completeaza formularul
  • Primesti produsul acasa
Comanda
Cum functioneaza
Relatii clienti
Tel: 021.230.31.64
Interval orar: 09:00-18:00
Email: office@funkybiz.ro
Ai o afacere
Devino partener Funky
Daca ai o afacere si
doresti o colaborare
cu noi, click aici !
SEO