Shopping la Ruse!Tur Pietonal Ruse Bulgaria + Transport cu Autocarul Clasificat + Ghid Turistic la 75 lei, prin agentia Royal Tour! Viziteaza Bisericile in stanca, Manastirea `Sf Dimitrie Basarabov` si bucura-te de shopping in centrul istoric al orasului!Plecare pe 13 Septembrie!

Vitan
5 comandate
Valoare: 205 Ron
Discount: 63%
Economisesti: 130 Ron
Partener: Royal Tour Travel Agency
 
75 lei
22 : 46 : 30

Shopping la Ruse!Tur Pietonal Ruse Bulgaria + Transport cu Autocarul Clasificat + Ghid Turistic la 75 lei, prin agentia Royal Tour! Viziteaza Bisericile in stanca, Manastirea `Sf Dimitrie Basarabov` si bucura-te de shopping in centrul istoric al orasului! Plecare pe 13 Septembrie!

Ruse este un vechi oras bulgar, cu o istorie bogata dar, in acelasi timp, tumultuoasa, datind de citeva secole. Din vechi timpuri, orasul asezat pe malul drept al Dunarii a constituit o zona ideala si prospera pentru locuitorii sai. Apropierea fluviului, cit si bogatiile zonei au transformat treptat localitatea intr-un punct major de interes. In trecut era cunoscut sub numele de Sexaginta Prista, denumire care inseamna "orasul-port cu saizeci de corabii". Se presupune ca Prista a avut 60 de locuri de acostare pentru corabii, de aici si aceasta denumire. In prezent orasul Ruse este considerat cel mai mare port bulgar si beneficiaza de o importanta aparte.

Imediat dupa ce treci de Podul Prieteniei, cel care leaga Giurgiu de Ruse, la 15 km urmeaza orasul Ruse, situat foarte aproape de malul Dunarii si de Romania. Orasul pastreaza o istorie comuna cu a tarii noastre, langa Ruse, la Cerven fiind ruinele cetatii geto-dace. Cu timpul, Ruse a devenit un oras atractiv pentru turisti, in special pentru romanii care vin aici pentru cumparaturi si relaxare. Orasul, ideal pentru aceste lucruri, are multe obiective culturale, manastiri, pesteri, ruine, locuri care stirnesc interesul rominilor si strainilor din toate colturile lumii.

Oferta include:

>>> Shopping la Ruse;
>>> Transport cu Autocar Clasificat;
>>> Ghid turistic;
>>> Tur Pietonal Ruse.

Program:

- Intalnirea cu insotitorul de grup va fi la ora 7:45 in fata Parcului Tineretului intrare liceul Sincai. Se va pleca pe ruta Bucuresti – Giurgiu – Ivanovo - Basarbov - Ruse.
- Prima oprire va fi in satul Ivanovo, unde se va vizita Rezervatia arheologica „Bisericile in stanca” (exista 300 de chilii sapate in stanca, insa numai una este deschisa vizitatorilor, aici remarcandu-se fresce foarte bine conservate, din secolele XIII-XIV).

- A doua oprire se va face in satul Basarbovo, pentru a vizita Manastirea in stanca „Sf. Dimitrie Basarabov”

- Ultima oprire va fi in Ruse, unde vom servi pranzul la un restaurant traditional bulgaresc si unde vom face un tur pietonal al orasului, cu vizitarea centrului istoric, ce cuprinde aproximativ 200 cladiri incluse in listele patrimoniului arhitectural si istoric). Timp liber pentru cumparaturi.
Se va ajunge in Bucuresti in jurul orei 20:30, in functie de trafic.

Royal Tour Travel Agency
Adresa: CALEA VITAN, NR 121, BL V1, PARTER
Site: www.royal-tour.ro
Email: roxana.dumitru@royal-tour.ro
Telefon: 0736 354 462
  • Poti achizitiona oricate vouchere doresti, insa poti utiliza unul singur in nume propriu sau le poti face cadou.
  • Pretul este pentru un grup de minim 40 de persoane, in cazul in care nu se strag 40 de persoane se va achita o diferenta de 5 – 15 de lei in functie de numarul de persoane inscrise.
  • Rezervarile se fac la numarul de telefon inscris pe voucher,
  • Pretul voucherului nu include intrarea la obiectivele turistice.
Agentie touroperatoare ROYAL TURISM, cu un colectiv de profesionisti va sta la dispozitie, pentru a aduce vacanta cat mai aproape de tine. Daca nu v-ati hotarat unde anume sa plecati, noi va putem sugera cele mai variate destinatii in tara sau strainatate la cele mai atractive preturi in perioada de criza. 
Formular comanda
  • Cumpara un produs
  • Completeaza formularul
  • Primesti produsul acasa
Comanda
Cum functioneaza
Relatii clienti
Tel: 021.230.50.30
Interval orar: 09:00-18:00
Email: office@funkybiz.ro
Ai o afacere
Devino partener Funky
Daca ai o afacere si
doresti o colaborare
cu noi, click aici !
SEO