Just for Him! 5 sedinte Masaj + 5 sedinte Ultrasunete + 5 sedinte impachetari + 5 sedinte de Electrostimulare + 5 sedinte FastSlim + 5 sedinte Detox, cu doar 129 lei in loc de 1320 lei, numai la Salonul Glamour Victoriei!

P-ta Victori
0 comandate
Valoare: 1.320 Ron
Discount: 90%
Economisesti: 1.191 Ron
Partener: Salon Victoriei Glamour SRL
 
129 lei
22 : 58 : 20

5 sedinte Masaj + 5 sedinte Ultrasunete + 5 sedinte impachetari + 5 sedinte de Electrostimulare + 5 sedinte FastSlim + 5 sedinte Detox, cu doar 129 lei in loc de 1320 lei, numai la Salonul Glamour Victoriei!

Professional 24 pad- Combo este un aparat de electrostimulare ultramodern care beneficiaza de ultima inovatie in domeniul estetic, curentul Slimwave care actioneaza atat pe orizontala cat si pe verticala, sporind eficacitatea tratamentului

Tratamentul prin electrostimulare este o metoda moderna, pasiva de a slabi care echivaleaza cu 5-6 ore de fitness. Aparatul de electrostimulare genereaza impulsuri electrice asupra musculaturii cu o frecventa si o intensitate reglabila.

Professional 24 pad- Combo imbina doua tipuri de terapii: electrostimularea si termoterapia, care au ca rol eficientizarea rezultatelor.

ratamentul cu Ultrasunete este recomandat in procedurile de remodelare corporala si faciala.

Inainte de inceperea tratamentului se aplica o crema in functie de nevoile clientei(anticelulitica, antivergeturi, antiinflamatoare, tonifiere, hidratare, acid hialuronic, colagen).

La nivel corporal, ultrasunetele creeaza micro-vibratii invizibile, care penetreaza in interiorul celulelor, spargand depozitele de grasime calcifiate.

Tratamentul este destinat totodata pentru atenuarea zonelor cu noduli celulitici, imbunatatirea elasticitatii tesuturilor, eliminarea vergeturilor.

Pentru o buna desfasurare a activitatii, va rugam sa respectati regulile interne:

>> Sa ajungeti cu 5-10 minute inainte de ora programata pentru a avea timp sa va schimbati.

>> Din respect pentru clientele si personalul salonului, orice intarziere la programare va fi scazuta din durata sedintei astfel incat programarile care urmeaza sa nu fie afectate.

>> Va rugam sa va notati si sa verificati cu atentie data si ora programarilor pentru a evita orice neintelegere ulterioara.

>> Suntem constienti ca pot aparea modificari in programul dumneavoastra, insa va rugam respectuos sa anuntati din timp, (recomandabil cu minim 6 ore inainte), daca nu puteti ajunge la ora programata. In caz contrar, sedinta se considera efectuata.

>> Tratamentele se efectueaza doar pe perioada valabilitatii voucherelor.

>> Anularile se fac telefonic sau, daca liniile sunt suprasolicitate, se vor face prin sms specificandu-se numele, ora programarii si terapiile.

>> Halatul, papucii, bikinii nu sunt incluse in pretul voucherelor/abonamentelor.

Domnii au rezervata o zi doar pentru ei! Programarile se pot face doar pentru zilele de Joi.

Salon Victoriei Glamour SRL
Adresa: Str. Buzesti Nr. 61 Bl. A6, Sc. A, Et. 7, Ap. 46 Bucuresti (P-ta. Victoriei)
Site: www.salon-victoriei.ro
Email: office@salonvictoriei.ro
Telefon: 021.311.00.85
  • Dupa ce oferta se activeaza, folositi voucherele oricand in urmatoarele 30 de zile;
  • Programarea se face prin apel telefonic;
  • Acelasi utilizator poate achizitiona maxim cinci vouchere, insa doar unul pe acelasi nume;
  • In momentul achizitiei, va rugam sa specificati numele beneficiarului voucherului.
Centru de Remodelare Corporala Glamour ofera o gama ultramoderna de tratamente sustinute de aparate de ultima generatie: masajul transdermic cu Dermocell, impachetari in Capsula Spa line cu raze infrarosii, electrostimulare cu 24 pad-combo, drenaj limfatic prin presoterapie, ultrasunete prin Ultrasono-Free, masaj prin suctiune cu vacuum Ultra-Fit. 

Fiecare client este unic si beneficiaza de consultanta de specialitate inainte de alegerea unui tratament, pentru a-i concepe un program personalizat. La inceperea fiecarui tratament, se concepe fisa personala a fiecarui client in care se trec datele obtinute in urma evaluarii corporale. 

Echipa Glamour este formata din fizioterapeuti si kinoterapeuti, care participa constant la traininguri special destinate tratamentelor din zona estetica. Centrul de Remodelare Corporala Glamour promoveaza si utilizeaza produsele naturale de cea mai buna calitate distribuite de Aseyda Cosmetic.

Formular comanda
  • Cumpara un produs
  • Completeaza formularul
  • Primesti produsul acasa
Comanda
Cum functioneaza
Relatii clienti
Tel: 021.230.31.64
Interval orar: 09:00-18:00
Email: office@funkybiz.ro
Ai o afacere
Devino partener Funky
Daca ai o afacere si
doresti o colaborare
cu noi, click aici !
SEO