95% discount! 6 Sedinte Masaj Endermorogic (cu certificat Cellu M6) + 6 sedinte Ultrasunete + 12 Sedinte Electrostimulare + 6 sedinte Impachetari + 6 sedinte Drenaj Limfatic + 6 sedinte Vacuum + 12 sedinte Fastslim + 4 detox Diagnoza Cell meter, cu doar 149 lei in loc de 2875, numai la Salonul Glamour Victoriei!

P-ta Victori
5 comandate
Valoare: 2.875 Ron
Discount: 95%
Economisesti: 2.726 Ron
Partener: Salon Victoriei Glamour
 
149 lei
21 : 32 : 48

6 Sedinte Masaj Endermorogic (cu certificat Cellu M6) + 6 sedinte Ultrasunete + 12 Sedinte Electrostimulare + 6 sedinte Impachetari + 6 sedinte Drenaj Limfatic + 6 sedinte Vacuum + 12 sedinte Fastslim + 4 detox Diagnoza Cell meter, cu doar 149 lei in loc de 2875, numai la Salonul Glamour Victoriei!

Este important inainte ca specialistul terapeut sa va recomande un abonament personalizat, sa se realizeze un scurt istoric clinic si nu in ultimul rand o evaluare a stadiului de celulita, a masei musculare, a procentului de grasime si apa din organism.

Kitul cell-metter consta intr-un sistem senzorial de detectare a aspectelor termice ale celulitei ce functioneaza pe principiul diagnosticarii la caldura combinat cu efectul de unduire (ripple-efect).

Vacuum terapia utilizata in centrul Glamour rezolva toate problemele de estetica ale corpului si fetei : celulita, remodelare, slabire, drenaj limfatic, ridicare si reconturare sani, remodelarea liniei corporale,lifting facial,atenuarea barbiei duble ,tratarea acneei, imbunatatirea tonusului.

MASAJ VACUUM
Terapia vacuum are o actiune de stimulare asupra circulatiei sanguine, creste continutul de hemoglobina din sânge si prin aceasta previne aparitia anemiei, normalizeaza tensiunea arteriala si venoasa, imbunatateste afluxul sanguin in pielea "obosita" si cu probleme, contribuie la regenerarea ei, permite substantelor nutritive din uleiuri sa patrunda mai adanc in piele si contribuie la reducerea greutati corporale si resorbtia celulitei.
Procedura consta intr-un masaj de tip aspiratie-suctiune , in urma caruia este imbunatatit vizibil aspectul pielii atinse de celulita.

Astfel, se elimina stratul de grasime subcutanata, apa retinuta in tesuturi, precum si toxinele, favorizandu-se drenajul limfatic.
Capetele de tratament ale acestui echipament permit o mare flexibilitate in alegerea tratamentului cel mai adecvat pentru fiecare client in parte. Astfel veti putea realiza, gratie bilelor metalice prezente pe fiecare capat de tratament, masaj anticelulitic dar si de drenaj limfatic sau de relaxare.

La nivelul epidermei masajul cu vacuum realizeaza o exfoliere fina eliminand astfel celulele moarte si restabilind luminozitatea naturala a pielii.

Accesoriile de diferite marimi, dotate cu bile metalice permit tratarea in mai multe moduri a unei probleme, printr-un masaj profund si pe o suprafata extinsa.

Ca si consumabile, sunt folosite uleiuri hidratante ,cu diverse arome (portocale,rozmarin).

Exclus aplicarea oricarui tip de crema.


Presodrenajul este obligatoriu dupa executarea procedurii de Cavitatie, deoarece elimina toxinele " stoarse" din organism. In cazul in care refuzati procedura, va asumati un risc foarte mare de acumulare a toxinelor in organism, daunand astfel sanatatii.

Pentru o buna desfasurare a activitatii, va rugam sa respectati regulile interne:

>> Sa ajungeti cu 5-10 minute inainte de ora programata pentru a avea timp sa va schimbati.

>> Din respect pentru clientele si personalul salonului, orice intarziere la programare va fi scazuta din durata sedintei astfel incat programarile care urmeaza sa nu fie afectate.

>> Va rugam sa va notati si sa verificati cu atentie data si ora programarilor pentru a evita orice neintelegere ulterioara.

>> Suntem constienti ca pot aparea modificari in programul dumneavoastra, insa va rugam respectuos sa anuntati din timp, (recomandabil cu minim 6 ore inainte), daca nu puteti ajunge la ora programata. In caz contrar, sedinta se considera efectuata.

>> Tratamentele se efectueaza doar pe perioada valabilitatii voucherelor.

>> Anularile se fac telefonic sau, daca liniile sunt suprasolicitate, se vor face prin sms specificandu-se numele, ora programarii si terapiile.

>> halatul ,prosopul ,papucii, costumul dermo nu intra in pretul voucherului.

Salon Victoriei Glamour
Adresa: Str. Buzesti Nr. 61 Bl. A6, Sc. A, Et. 7, Ap. 46 Bucuresti (P-ta. Victoriei)
Site: www.salon-victoriei.ro
Email: office@salonvictoriei.ro
Telefon: 021.311.00.85
  • Dupa ce oferta se activeaza, folositi voucherele oricand in urmatoarele 30 de zile;
  • Programarea se face prin apel telefonic;
  • Acelasi utilizator poate achizitiona maxim cinci vouchere, insa doar unul pe acelasi nume;
  • In momentul achizitiei, va rugam sa specificati numele beneficiarului voucherului.
Orice femeie este in cautarea perfectiunii si a echilibrului. Echipa Glamour Remodelare stie asta, sens in care te asteapta aici, in fiecare zi, sa ducem lupta cu kilogramele si sa traim fericirea victoriei impreuna! Suntem aici pentru ca tu sa-ti redobandesti silueta si sanatatea si sa-ti bucuri trupul si sufletul cu cele mai eficiente terapii si cele mai frumoase rezultate. 

Nu facem promisiuni marete, insa iti promitem ca, alaturi de mine si de echipa mea, avand la baza vointa proprie, vei avea parte de terapii eficiente, care-ti vor remodela trupul, iti vor insufla o stare de bine intr-o atmosfera placuta si relaxanta, iar specialisti Glamour Remodelare iti vor da intotdeauna cele mai bune sfaturi pentru necesitatile trupului tau.

Impreuna vom forma o echipa plina de energie pozitiva, structurata cu un singur scop: acela de a te transforme intr-o frumoasa invingatoare!

Pentru a confirma calitatea serviciilor oferite de centrul nostru, artista Roxana Nemes a testat fiecare terapie si a inteles importanta respectului de sine, pornind de la respectul pentru imagine, pentru oamenii din jur. 

Ne bucuram in continuare de sustinerea artistei care intregeste imaginea Centrului, constienta fiind ca un trup frumos modelat se obtine prin perseverenta si pachete special gandite. 

"Glamour Remodelare este modul de a ma mentine in forma si de a ma relaxa, este noul meu stil de viata. Totodata, este locul unde am invatat ca respectul pentru sine, pentru corpul si imaginea mea este esential in viata unei femei." - Roxana Nemes 

Formular comanda
  • Cumpara un produs
  • Completeaza formularul
  • Primesti produsul acasa
Comanda
Cum functioneaza
Relatii clienti
Tel: 021.230.50.30
Interval orar: 09:00-18:00
Email: office@funkybiz.ro
Ai o afacere
Devino partener Funky
Daca ai o afacere si
doresti o colaborare
cu noi, click aici !
SEO