Cum functioneaza?

cum functioneaza

Funkybiz va pune la dispozitie, in fiecare zi, oferte care au un discount cuprins intre 50% si 90% pentru magazine, cinematografe, restaurante, baruri, centre spa, evenimente si multe altele!

1. Prinde oferta zilei
Intra in fiecare zi pe FunkyBiz.ro pentru o noua promotie extraordinara sau abonati-va la newsletter pentru a fi siguri ca nu pierdeti nicio oferta!


Daca raspundeti uneia din ofertele noastre, veti plati doar cand se atinge numarul minim necesar de cumparatori, adica in clipa in care oferta devine activa.


Comanzi si platesti online cu cardul printr-o conexiune securizata.


Datele cardului tau de debit / credit nu ajung niciodata la noi - ele sunt procesate de catre MobilPay, iar in cadrul procesului de comanda vei ajunge pe o pagina securizata , dupa care vei reveni automat pe GetADeal.ro. Trebuie sa mentionam ca sumele pe care le vezi afisate pe site sunt sumele care vor fi extrase din contul tau bancar, fara nici un alt comision sau cost ascuns.
2. Anunta toti prietenii
O promotie devine activa numai daca sunt suficient de multe persoane interesate de ea.


De aceea, invitati-va prietenii prin intermediul Facebook sau pe e-mail, si mariti-va sansele de a beneficia de oferta!
3. Bucura-te de oferta
Dupa ce oferta este activa primesti voucherul


Daca nu se atinge numarul minim de comenzi pana la expirarea promotiei, nu beneficiezi nici tu de aceasta iar banii raman pe cardul tau.


Daca se atinge numarul minim de comenzi si oferta este activa vei primii pe email voucherul tau in termen de 24 de ore de la data activarii ofertei


Il poti printa si folosi din a doua zi lucratoare dupa data incheierii promotiei(avem nevoie de aceasta perioada pentru a ne asigura ca lista cu codurile voucherelor a ajuns in regula la comerciant


IMPORTANT: aveti grija sa folositi voucherele pana la data la care expira, in caz contrar nu le veti mai putea utiliza ulterior.
 
Formular comanda
  • Cumpara un produs
  • Completeaza formularul
  • Primesti produsul acasa
Comanda
Cum functioneaza
Relatii clienti
Tel: 021.230.31.64
Interval orar: 09:00-18:00
Email: office@funkybiz.ro
Ai o afacere
Devino partener Funky
Daca ai o afacere si
doresti o colaborare
cu noi, click aici !
SEO